content="width=device-width, initial-scale=1.0">
Grote zwitserse sennen amber

Grote Zwitserse Sennenhonden

"van Bolondhu"

zwitserse sennen 9

Over ons

Wij zijn David en Bianca, wij wonen met onze Grote Zwitserse Sennenhonden in Ter Aar, een klein plaatsje in het Groene Hart van Nederland. Wij wonen hier in een oude langgevel boerderij met onze 2 Grote Zwitserse Sennenhonden Bandhu en Amber, onze kat Romeo en onze haan Charlie en zijn kippen.

Wij zijn beide opgegroeid met honden. In 2004 konden wij eindelijk zelf een hond nemen doordat David vanuit huis ging werken.

 Na een lange zoektocht, en een uitzending van Breed All About It op Animal Planet , viel ons oog op de Grote Zwitserse Sennenhond. Nadat we in het echt kennis hadden gemaakt, waren we verkocht!

Op 31 maart 2004 werd er in Zwitserland een nestje pups geboren waarvan er enkele naar Nederland mochten, of wij interesse hadden. Daar hebben we geen moment over getwijfeld en zijn, toen de pups 3 weken oud waren, naar Zwitserland gereden. In juni 2004 mochten we onze eerste GZ, Bo von der Ober-kasteln, eindelijk ophalen. En met haar begon onze grote liefde voor dit speciale ras!

De naam Bolondhu:
Onze kennelnaam bestaat uit de namen van onze eerste 3 Grote Zwitsers: Bo, Blondie en Bandhu. Ondanks dat we met deze drie niet hebben kunnen fokken, zijn ze wel heel belangrijk geweest voor ons.

Wij streven er naar gezonde honden met een goed karakter te fokken.

Grote Zwitserse Sennenhond 2