content="width=device-width, initial-scale=1.0">
Grote zwitserse sennen amber

Grote Zwitserse Sennenhonden

"van Bolondhu""

zwitserse sennen 9

Amber (Stamboom) (is de roepnaam van Let Me Be Freyja des Cimes de Caras Galadhon.

Amber is onze vierde Grote Zwitserse Sennenhond en geboren op 22 september 2015 in Frankrijk. Haar moeder is A Star is Born av Prinzenhof (Maana) en haar vader Bonanza the Boss van de Dovondolin (Paco).

 Grote Zwisterse Sennenhond BOB
Amber is de makkelijkste 
Grote Zwitserse Sennenhond die we gehad hebben. Ze is heel lief en relaxt en windt iedereen om haar vinger (nou ja pootje dan). Ze is heel graag bij je, het liefst boven op je. Ze kijkt bij nieuwe mensen vaak wel even de kat uit de boom, maar dat is meestal snel over. Ze is gek op eten, vooral bananen, en die zijn dan helaas ook niet veilig. Ze speelt graag met andere honden, als het aan haar lag zaten we de hele dag in het loslooppark. Ze vindt eigenlijk niets eng om te doen. Ik heb met haar de volgende cursussen gedaan: puppy, basis I, basis II, winterspelen, detectie, balans & coördinatie, workshop suppen.

Ze is een grote teef (67cm, 52kg) en goed gespierd, niet dik. Als ze iets niet wil, dan krijg je haar ook echt niet van haar plaats. Ze is graag buiten en zit het liefst onder de boom de boel in de gaten te houden. 

Amber heeft alle benodigde onderzoeken ondergaan om te fokken:

HD-A

ED vrij

OCD vrij

Ogen vrij van alles (7dec17)

Gedragstest rasvereniging A

Exterieur keuring rasvereniging A

Voorjaar 2019 hopen wij haar eerste nestje pups te kunnen verwelkomen.

Grote Zwister Amber 2

Grote Zwister AmberGrote Zwister Amber 3